Webshop » Rackets » Yonex » Yonex Astrox » Yonex Astrox 99 Play White tiger

Yonex Astrox 99 Play White tiger

Yonex Astrox 99 Play White tiger Yonex Astrox 99 Play White tiger

Yonex Astrox 99 Play White tiger Yonex Astrox 99 Play White tiger


Facebook
E-mail

€ 69,95 € 59,97

Beschikbaar

Volumekortingen

Vanaf 1Vanaf 2
€ 59,97€ 54,97
Flex Medium
Frame Graphite
Shaft Graphite
Weight / Grip 4U (Avg.83g) G5, 6
Stringing Advice 4U: 20 - 28 lbs
Bespannnen
Color(s) White Tiger, Cherry Sunburst
Item Code AX99-PL


en opzichte van de Yonex Astrox 99 Pro variant is dit badminton racket een stuk goedkoper, waardoor het voor meerdere spelers toegankelijk is. De Astrox 99 Play rackets zijn medium flexibel en hebben een headheavy balans, waardoor het allround tot aanvallend is.
Het Yonex Astrox 99 Play is perfect voor de recreatieve badmintonners of startende competitie spelers. Het racket helpt om de beginnende speler de shuttle verder achterin te slaan. Armvriendelijk, helpt blessures te voorkomen.
De belangrijkste verbetering die is doorgevoerd, is de mogelijkheid om verdedigende acties snel om te kunnen zetten in aanvallende slagen. Het resultaat is een verbeterde Astrox 99, waarbij power combineert word met verlengde shuttle-hold voor betere defensieve slagen.
De nieuwe Power-Assist Bumper technologie, met een wolfraam doordrenkte verzwaarde bumper die aan de bovenzijde van het frame is geïnstalleerd, maakt het mogelijk om extra slagkracht op de shuttle over te brengen.
Het bekende Isometric frame is aangepast door de hoeken van het frame te verstevigen en de sweetspot uit te breiden.
Het handelsmerk van de Astrox serie is de Rotational Generator System, wat betekend dat de gewichtsverdeling binnen het badminton racket beter is. Hierdoor zal het racketblad zich makkelijk aan iedere slag aanpassen, waardoor meer controle behouden blijft tijdens het slaan van snelle en krachtige smashes en drives. Dit wordt ook mede ondersteund door het zeer aerodynamische ontwerp van de Astrox steel. Alles bij elkaar draagt bij aan een soepele overgang van slag na slag.
Heeft u een vraag?