new new on site
-Kledij Yonex
-Yonex Comfort Z3 
Lancering 21 febr 2024
-Victor shoe A600III
-Yonex Nanoflare 
800 pro/tour/game/play
-Bags Forza
-Victor asseciors
-Yonex Nanoflare 1000
-Yonex Bags zwart / geel 
-Victor rackets auraspeed 90 II B

 


WEBSHOP » Rackets » Yonex » Yonex Astrox » Yonex Astrox 99 PRO Cherry sunburst

Yonex Astrox 99 PRO Cherry sunburst

Yonex Astrox 99 PRO cherry sunburst Yonex Astrox 99 PRO Cherry sunburstFacebook
E-mail

€ 229,95 € 179,97

Beschikbaar

Volumekortingen

Vanaf 1Vanaf 2
€ 179,97€ 174,97
Bespanning inbegrepen naar keuze.
Geef aan bij opmerkingen.
Vraag offerte bij aankoop van meerdere rackets.

Flex Stiff
Frame HM Graphite / Namd / VOLUME CUT RESIN / Tungsten
Shaft HM Graphite / Namd
Joint NEW Built-in T-Joint
Length 10 mm longer
Weight / Grip 4U (Avg.83g) G5, 6 / 3U (Avg.88g) G4, 5, 6
Stringing Advice 4U: 20 - 28 lbs, 3U: 21 - 29 lbs
Color(s) White Tiger, Cherry Sunburst
Made In Japan
Item Code AX99-P

De nieuwe langverwachte ASTROX 99 pro rackets. In 2 kleuren: “White Tiger” en “Cherry Sunburst”.
De nieuwe ASTROX 99-ontwerpen zijn na een alomvattend samenwerkingsproces met de hand geselecteerd door mannen-singles No1. Kento Momota. Het racket wordt uitgebracht in twee kleurstellingen: White Tiger die dynamiek uitdrukt met een geheel witte afwerking met digitaal weergegeven zwarte en grijze tijgerpatronen en fluorescerende gele highlights, en Cherry Sunburst die de tijgerpatronen herhaalt met een zwarte en felrode afwerking die pure kracht uitdrukt. Kento Momota selecteerde White Tiger ASTROX 99 PRO als zijn racket op het veld.
De nieuwe ASTROX 99 zal tevens beschikbaar zijn voor een breder publiek met versies PLAY, ontworpen en gemaakt met hetzelfde prestatieconcept voor verschillende spelniveaus.
Flex Stiff
Frame HM Graphite / Namd / VOLUME CUT RESIN / Tungsten
Shaft HM Graphite / Namd
Joint NEW Built-in T-Joint
Length 10 mm longer
Weight / Grip 4U (Ave.83g)
                         3U (Ave.88g)
stringing Advice 4U: 20 - 28 lbs,
                              3U: 21 - 29 lbs
Recommended String Control Players:
AEROBITE
Hard Hitters:
BG66 FORCE
Color(s) White Tiger, Cherry Sunburst
Made In Japan
Item Code AX99-P
De ASTROX 99 is een head-heavy powerracket met het zwaarste swinggewicht van de ASTROX-serie. Het is bekend dat het een enkele, krachtige smash genereert, vaak te zwaar om snel te herstellen. Als reactie daarop werkte Yonex hand in hand met Kento Momota om een racket te maken dat hem zowel kracht als de mogelijkheid zou geven om verdedigende acties om te zetten in aanvallend; het resultaat is een verbeterde ASTROX 99 waarbij beslissende kracht gepaard gaat met een verlengde shuttle-hold voor verbeterde defensieve slagen.
De nieuwe ASTROX 99 PRO is uitgerust met de POWER-ASSIST BUMPER, een met wolfraam doordrenkte verzwaarde bumper die aan de bovenkant van het frame is geïnstalleerd en extra gewicht naar de shuttle overbrengt voor krachtigere smashes. Om de defensieve slagen te verbeteren, zijn grommets met brede diameter strategisch geplaatst aan de zijkanten van het frame, waardoor de snaren bij impact kunnen verschuiven voor extra shuttle vasthouden. Het iconische ISOMETRIC-frame is aangepast door de hoeken van het frame te versterken om de vorm aan te passen en de sweet spot uit te breiden.
POWER-ASSIST BUMPER
Verhoogd vermogen met een met wolfraam doordrenkte verzwaarde bumper, die 55% meer gewicht toevoegt dan conventionele grommets. De POWER-ASSIST BUMPER verbetert het Rotational Generator System, waardoor snel meer gewicht op de shuttle wordt overgebracht.
ROTATIONAL GENERATOR SYSTEM
Ingewikkelde technologie voor gewichtsverdeling, ontworpen met de tegengewichttheorie, waardoor rackets met een zwaar hoofd sneller kunnen herstellen tussen de slagen. Door gebruik te maken van de VOLUME CUT RESIN en POWER-ASSIST BUMPER, hebben de nieuwe ASTROX 99-modellen een verder verfijnd Rotational Generator System waarmee ingewikkelde gewichtsverdeling naar een hoger niveau kan worden getild.
GROMMETS MET EEN GROTERE DIAMETER
Regel de timing van de shuttle-release met grotere grommets die zijn ontworpen voor meer beweging van de snaar, waardoor de contacttijd van de shuttle wordt verlengd.
GEWIJZIGDE ISOMETRISCHE BLADVORM
De iconische ISOMETRISCHE bladvorm is verbeterd voor een grotere, meer vergevingsgezinde sweetspot. De zijkanten van het frame zijn strategisch versterkt met bredere delen voor een sterkere constructie.
S
Webshop gemaakt met EasyWebshop